Olika lägen att njuta av DVD på bärbar dator eller TV

Med denna bästa gratis DVD-spelare för alla regioner kan du inte bara spela en DVD på bärbar dator, utan också njuta av den på din TV eftersom denna DVD-spelare erbjuder två lägen att välja: PC-läge och TV-läge.

Du kan spela alla typer av DVD oberoende av deras regioner, fungerar bäst som en region 1 DVD eller region 2 DVD-spelare. Att njuta av DVD på din bärbara dator var du än är och göra ditt rum till en mysig hemmabio är bara en bit kaka.

Stöd för flera uppspelningar för olika källor

Denna Best All Region DVD-spelare stöder mångsidiga källfiler, inklusive DVD-skivor, ISO- eller mappfiler, Blu-ray-skivor samt 4k-mediefiler.

 

För följande funktioner i DVD-spelaren All Region, kolla följande lista:

DVD-skivor

Denna bästa DVD-spelare för alla regioner kan spela alla typer av DVD-skivor, inklusive de skyddade och regionbegränsade.

ISO-uppspelning

Denna bästa DVD-spelare kan spela ISO-filer direkt och spara DVD-skivor från den optiska enheten till lokal som ISO-fil för filmbackup på din bärbara dator.

DVD-mapp

Du kan importera DVD-mapp till The Best All Region DVD Player och spela filen enkelt bara på din bärbara dator.

Videouppspelning

Det stöder också alla typer av videoformat, inklusive men inte begränsat till de vanliga format som MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS, etc.

3D-uppspelning

3D-video eller skiva ligger också inom kapacitetsområdet för denna bästa gratis DVD-spelare, med denna 3D-mediaspelare som stöd, kommer du inte slösa bort din 3D-TV hemma!

H.265 Support

Spela upp H.265-video enkelt med tydligare och skarpare bildkvalitet levererad för din trevliga filmupplevelse.

4K-spelare

Denna gratis DVD-spelare kan till och med fungera som en 4k-spelare för att spela upp 4K-innehåll, antingen som en 4k Blu-ray-spelare eller 4k DVD-spelare för att leverera kristallklar bild för en fest för ögon och öron.

Blu-ray-uppspelning

Blu-ray-skivor, ISO- och mappfiler stöds också! Med hjälp av allt-i-ett DVD-spelare med mångsidig källstöd kan du spela alla typer av innehåll som du vill.

Hantera lokala mediefiler efter affischväggen

Om du har sparat en hel del film- eller musikfiler på din bärbara dator, kan den här bästa gratis DVD-spelaren hantera dina lokala film- eller musikfiler efter posterväggar eller musikomslag, så att du kan söka efter titlar om du vill spela dem , en fantastisk funktion att ha som film- och musikentusiast. Dessutom skulle det ladda ner filmaffischer eller metadata av musik automatiskt online när de är anslutna till Internet för att bevara den viktigaste informationen i din dyrbara samling.
Read more

Menynavigering på filmen fritt

Med denna gratis DVD-spelare från All Region kan du spela upp alla typer av filmer med menynavigering, så du kan fritt justera den del du vill hoppa över och hoppa till nästa. Dessutom kan du enkelt välja undertexter eller ljudkanaler som du vill med menynavigeringsfunktionen. Du har bättre kontroll över din egen filmvärld!

4k UHD-spelare med förhandsgranskningsfunktion

Du kan till och med spela 4k UHD-skivor med denna bästa gratis DVD-spelare för bärbar dator, eller ansluta till din 4k TV för att fördjupa dig i 4k-filmvärlden och förvandla ditt vardagsrum till en hemmabio! Således fungerar det mycket bra som enDolby Vision Blu-ray Player. Dessutom kan du till och med förhandsgranska filmen med den nyligen släppta förhandsgranskningsfunktionen, det skulle finnas miniatyrbilder som presenteras för dig för att välja klocka eller inte.

En multifunktionell DVD-spelare

ALLA källor som stöds  

Fungerar bra som en all-region DVD, Blu-ray, 4k Ultra HD-spelare, och den stöder alla typer av videoformat inklusive MP4, MKV, MOV och AVI ... som du heter det.

Media File Manager

Hantera dina mediefiler automatiskt på bärbar dator utan besvär för att skapa ett rent och välorganiserat mediebibliotek som du enkelt kan söka efter.

Flera återbetalningslägen

Spela upp din fil med flera uppspelningslägen, PC-läge, TV-läge, menyläge eller huvudfilmläge, allt orienterat för bra audiovisuell upplevelse.

Spela DVD på bärbar dator med All Region DVD Player

Steg 1. Starta DVD-spelaren Best All Region och sätt i DVD-skivan

Steg 2. Välj PC-läge för att spela DVD-skivan

Steg 3. Börja titta på filmen och navigera den fritt

Användarröst

Det är ganska enkelt att ansluta den här programvaran till min nyinköpta HDR-TV, ett riktigt bra sätt att njuta av film bara hemma, älskar det.

Samuel,

Los Anglos

Jag har letat efter en multifunktionell DVD-spelare i hela regionen under lång tid och provat många andra program, ingen av dem har gett mig så bekvämlighet och bra erfarenhet. Jag skulle fortsätta använda det.

Mikrofon,

Berlin

Vanliga frågor

1. Är detta en gratis DVD-spelare för Windows 10?

 

Okej, det här är inte bara en DVD-spelare för TV, det är också en bra DVD-spelare som Windows 10-användare kan använda. Det fungerar mycket bra som den bästa gratis DVD-spelaren för Windows 10 som du kan spela alla typer av filer inklusive DVD, Blu-ray, 4k UHD-skivor, ISO, mapp och videofiler direkt.

2. Kan den här programvaran fungera som en Blu-ray Player-programvara?

 

Ja, det är inte bara en gratis DVD-spelare, det är mer än så. Denna DVD-spelare programvara för bärbar dator kan också fungera som en Blu-ray-spelare programvara för att spela upp alla typer av Blu-ray-skivor och filer. Och det är också en fantastisk 4k Blu-ray-spelarprogramvara.

3. Kan denna DVD-spelares programvara spela skyddade och regionbegränsade DVD-skivor?

 

Höger. Denna bästa gratis DVD-spelare kan kringgå begränsningar och skydd för att spela upp de skyddade och regionbegränsade DVD-skivorna direkt. Det skulle vara en stor funktion eftersom de flesta av de kommersiella DVD-skivorna har någon form av skydd som bara kan spelas på vissa spelare. Läs mer omBest CRPM DVD Player.

4. Kan jag skapa en spellista för att titta på med denna DVD-spelare?

 

Den här DVD-spelarprogramvaran stödjer skapandet av spellistor för att titta på, och det finns en spellistfunktion som är mycket bekväm om du är en binge watcher för en TV-serie eller bara följde en musikartist för att lyssna på hela dess samling.

5. Är det här DVD-spelaren som är bäst för alla regioner att använda alla funktioner?

 

Denna bästa DVD-spelare erbjuder en 30-dagars gratis provperiod under vilken tid du kan använda alla dess funktioner helt gratis. Efter denna period skulle dock denna DVD-spelares programvara automatiskt förvandlas till en gratisversionsprogramvara som du också kan spela med visst innehåll. Men för funktioner som att spela Blu-strålar, 4k UHD-skivor, måste du göra ett köp för sin premiumplan. .

Bästa DVD-spelare för alla regioner

Ladda ner gratisversionsversionen för att börja titta på DVD på din bärbara dator.

 

Systemkrav

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 eller MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

En Blu-ray Drive

Core 2 Quad eller högre

Internetanslutning krävs för vissa funktioner

Gratis nedladdning Gratis nedladdning

Byt språk

engelskengelsk

© 2021 dvdblurayplayer.com Alla rättigheter förbehållna.

原文