Различити начини за уживање у ДВД-у на лаптопу или телевизору

Са овим најбољим бесплатним читавим ДВД плејером, можете не само да репродукујете ДВД на лаптопу, већ и да уживате у њему на телевизору, јер овај софтвер за ДВД плејер нуди два начина бирања: ПЦ Моде и ТВ Моде.

Можете да репродукујете све врсте ДВД-а без обзира на њихов регион, најбоље радећи као регион 1 ДВД или регион 2 ДВД плејер. Уживање у ДВД-у на лаптопу где год да се налазите и претварање собе у угодан кућни биоскоп само су делић торте.

Подршка за вишеструку репродукцију за различите изворе

Овај најбољи ДВД плејер за све регије подржава свестране изворне датотеке, укључујући ДВД дискове, датотеке ИСО датотека или мапе, Блу-раи дискове као и 4к медијске датотеке.

 

За специфичне карактеристике Алл Регион ДВД Плаиер-а, погледајте следећу листу:

ДВД дискови

Овај најбољи ДВД плејер за све регије може да репродукује све врсте ДВД дискова, укључујући оне који су заштићени и региони са ограниченим ограничењима.

Репродукција ИСО

Овај најбољи софтвер за ДВД плејер може директно репродуковати ИСО датотеке и лако спремати ДВД диск са оптичког погона у локалну као ИСО датотеку за сигурносну копију филма на вашем лаптопу.

ДВД Фолдер

Можете увести директоријум ДВД-а у Бест Алл ДВД ДВД Плаиер и лако репродуковати датотеку само на лаптопу.

Видео репродукција

Подржава и све врсте видео формата, укључујући, али не ограничавајући се на главне токове као што су МП4, МКВ, МОВ, ВОБ, М2ТС, итд.

3Д репродукција

3Д видео или диск такође су у рангу капацитета овог најбољег бесплатног софтвера за ДВД плејере, а уз помоћ овог 3Д медиа плаиера нећете трошити 3Д ТВ код куће!

Х.265 Подршка

Једноставно гледање Х.265 видео записа са јаснијим и оштријим квалитетом слике за ваше пријатно филмско искуство.

4К Плаиер

Овај бесплатни ДВД плејер може чак радити и као 4к плејер за репродукцију 4К садржаја, било као 4к Блу-раи плејер или 4к ДВД плејер да бисте добили кристално чисту слику за гозбу за очи и уши.

Репродукција Блу-раи-а

Подржани су и Блу-раи диск, ИСО датотеке и датотеке са мапама! Потпомогнути све-у-једним ДВД плејером с свестраном подршком за извор, можете репродуцирати све врсте садржаја како желите.

Управљајте локалним медијским датотекама помоћу зида постера

Ако сте сачували пуно филмских или музичких датотека на свом лаптопу, овај најбољи бесплатни ДВД плејер може управљати вашим локалним филмовима или музичким датотекама по зидовима постера или сликама музичких омота, тако да можете потражити по насловима ако желите да их репродукујете , сјајна особина коју имате као љубитеља филма и музике. Поред тога, аутоматски би преузимали филмске плакате или метаподатке музике на мрежи једном повезани на Интернет како би сачували те кључне податке у вашој драгоценој колекцији.
Read more

Навигација менијем на филму бесплатно

Са овим бесплатним Алл Регион ДВД плејером можете репродуковати све врсте филмова са навигацијом по менију, на тај начин можете слободно прилагодити део који желите да прескочите и пређете на следећи, а поред тога, можете лако одабрати титлове или аудио канале по жељи са функцијом навигације по менију. Имате бољу контролу над сопственим филмским светом!

4к УХД плејер са функцијом прегледа

Можете чак да репродукујете 4к УХД дискове са овим најбољим бесплатним ДВД плејером за лаптоп или се повежете са својим 4к телевизором како бисте се уронили у свет филма 4к и своју дневну собу претворили у кућни биоскоп! Због тога дјелује врло доброDolby Vision Blu-ray Player. Поред тога, филм сте могли чак и прегледати с новообјављеном функцијом прегледа, приказане би вам биле сличице за одлучивање о гледању или не.

Вишенаменски ДВД плејер

СВИ извори подржани  

Одлично функционира као регионални ДВД, Блу-раи, 4к Ултра ХД уређај, а подржава све врсте видео формата, укључујући МП4, МКВ, МОВ и АВИ ... како их називате.

Медиа Филе Манагер

Аутоматски управљајте медијским датотекама на лаптопу без муке да бисте створили чисту и добро организовану библиотеку медија за коју ћете лако претраживати.

Вишеструки начини отплате

Репродукујте датотеку са више начина репродукције, режимом рачунара, режимом телевизора, менијем или главним режимом филма, а све су оријентисане за сјајан аудио-визуелни доживљај.

Репродукујте ДВД на лаптопу са Алл Регион ДВД плејером

Корак 1. Покрените Бест Алл Регион ДВД плејер и уметните ДВД диск

Корак 2. Изаберите ПЦ Моде за репродукцију ДВД-а

Корак 3. Започните гледање филма и слободно га прегледајте

Кориснички глас

Прилично је једноставно повезати овај софтвер са мојим ново купљеним ХДР телевизором, заиста добар начин за уживање у филму само код куће, волите га.

Самуел,

Лос Англос

Дуго сам тражио мултифункционални читач ДВД плејера и испробао многе друге софтвере, ниједан од њих ми није пружио такву погодност и велико искуство. Наставио бих га користити.

Мајк,

Берлин

Често постављана питања

1. Да ли је ово бесплатни ДВД плејер за Виндовс 10?

 

У реду, ово није само ДВД плејер за ТВ, већ је то одличан ДВД плејер који могу користити Виндовс 10 корисници. Врло добро функционише као најбољи бесплатни ДВД плејер за Виндовс 10 који можете репродуковати све врсте датотека, укључујући ДВД, Блу-раи, 4к УХД дискове, ИСО, директоријум као и видео датотеке.

2. Да ли овај софтвер може радити као софтвер Блу-раи плејера?

 

Да, то није само бесплатни ДВД плејер, већ је и више од тога. Овај софтвер ДВД плаиера за лаптоп такође може радити као софтвер Блу-раи плејера за репродукцију свих врста Блу-раи дискова и датотека. А такође је одличан 4к Блу-раи уређај за репродукцију.

3. Да ли овај ДВД Плаиер софтвер може да репродукује заштићене и регионе са ограниченим ДВД-ом?

 

Јел тако. Овај најбољи бесплатни ДВД плејер могао би заобићи ограничења и заштите за репродукцију директно заштићених и ограничених ДВД-ова. То би било сјајно јер већина комерцијалних ДВД-ова има неку врсту заштите која се могла репродуцирати само на одређеним плејерима. Прочитајте више оBest CRPM DVD Player.

4. Могу ли створити листу за репродукцију са овим софтвером за ДВД плејер?

 

Овај софтвер за ДВД плејер подржава израду листа за репродукцију за гледање, а ту је и листа за репродукцију која је веома згодна ако сте гледалац бингеја за ТВ серију или сте само пратили музичког уметника да бисте послушали сву његову колекцију.

5. Да ли је овај најбољи ДВД плејер свих регија слободан за употребу свих његових функција?

 

Овај најбољи ДВД плејер нуди 30-дневни бесплатни пробни период за које време можете бесплатно користити све његове функције. Међутим, након тог периода овај софтвер за ДВД плејер аутоматски ће се претворити у софтвер бесплатне верзије са којим можете такође да репродукујете одређени садржај. Али за функције попут репродукције Блу-раи-а, 4к УХД дискова, морате извршити куповину за њен премиум план. .

Најбољи ДВД плејер за све регије

Преузмите бесплатну пробну верзију да бисте започели гледање ДВД-а на лаптопу.

 

Системски захтеви

 

Виндовс 10 / 8.1 / 8/7 или МацОС 10.10 - 10.15

2 ГБ РАМ-а

Блу-раи уређај

Цоре 2 Куад или новији

Интернет веза потребна за неке функције

Бесплатно скидање Бесплатно скидање

Промените језик

енглески језикенглески језик

© 2021 двдблураиплаиер.цом Сва права задржана.

原文