Verschillende modi om te genieten van dvd op laptop of tv

Met deze beste gratis dvd-speler voor alle regio's kunt u niet alleen een dvd op een laptop afspelen, maar er ook van genieten op uw tv, aangezien deze dvd-spelersoftware 2 modi biedt om uit te kiezen: pc-modus en tv-modus.

U kunt alle soorten dvd's afspelen, ongeacht hun regio, en werkt het beste als een dvd van regio 1 of dvd van regio 2. Geniet waar u ook bent van dvd op uw laptop en maak van uw kamer een gezellige thuisbioscoop.

Ondersteuning voor meerdere afspeelmogelijkheden voor verschillende bronnen

Deze Best All Region dvd-speler ondersteunt veelzijdige bronbestanden, waaronder dvd-schijven, ISO- of mapbestanden, Blu-ray-schijven en 4K-mediabestanden.

 

Raadpleeg de volgende lijst voor specifieke functies van de dvd-speler voor alle regio's:

DVD-schijven

Deze beste dvd-speler voor alle regio's kan allerlei soorten dvd-schijven afspelen, inclusief de beveiligde en regio-beperkte.

ISO afspelen

Deze beste dvd-spelersoftware kan ISO-bestanden rechtstreeks afspelen en een dvd-schijf van het optische station naar het lokale als ISO-bestand opslaan voor filmback-up op uw laptop.

DVD-map

U kunt de dvd-map importeren in de beste dvd-speler voor alle regio's en het bestand eenvoudig op uw laptop afspelen.

Video afspelen

Het ondersteunt ook alle soorten videoformaten, inclusief maar niet beperkt tot de reguliere zoals MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS, etc.

3D-weergave

3D-video of -schijf vallen ook binnen het capaciteitsbereik van deze beste gratis dvd-spelersoftware, met deze 3D-mediaspeler als ondersteuning verspilt u uw 3D-tv niet thuis!

H.265 Ondersteuning

Speel H.265-video eenvoudig af met een duidelijkere en scherpere beeldkwaliteit voor een prettige filmervaring.

4K-speler

Deze gratis dvd-speler kan zelfs werken als een 4k-speler om 4K-inhoud af te spelen, hetzij als een 4k Blu-ray-speler of een 4k dvd-speler voor een kristalhelder beeld voor een feest voor ogen en oren.

Blu-ray afspelen

Blu-ray disc-, ISO- en mapbestanden worden ook ondersteund! Gesteund door de alles-in-één dvd-speler met veelzijdige bronondersteuning, kunt u allerlei soorten inhoud afspelen zoals u dat wilt.

Beheer lokale mediabestanden op posterwand

Als je veel film- of muziekbestanden op je laptop hebt opgeslagen, kan deze beste gratis dvd-speler je lokale film- of muziekbestanden beheren op posterwanden of muziekomslagafbeeldingen, dus je kunt op titels zoeken als je ze wilt afspelen , een geweldige functie om te hebben als film- en muziekliefhebber. Bovendien zou het de filmposters of metagegevens van muziek automatisch online downloaden zodra het eenmaal is verbonden met internet om die belangrijke informatie in uw kostbare verzameling te bewaren.
Read more

Menunavigatie op de film vrij

Met deze gratis All Region DVD-speler kunt u allerlei films afspelen met menunavigatie, dus u bent vrij om het gedeelte dat u wilt overslaan aan te passen en naar het volgende te springen, bovendien kunt u gemakkelijk ondertitels of audiokanalen kiezen zoals u wilt met de menunavigatiefunctie. Je hebt je eigen filmwereld beter onder controle!

4k UHD-speler met Preview-functie

Je kunt zelfs 4k UHD-schijven afspelen met deze beste gratis dvd-speler voor laptop, of verbinding maken met je 4k-tv om jezelf onder te dompelen in de 4k-filmwereld en van je woonkamer een thuisbioscoop te maken! Het werkt dus heel goed als eenDolby Vision Blu-ray Player. Daarnaast zou je zelfs een voorbeeld van de film kunnen bekijken met de nieuw uitgebrachte preview-functie, er zouden miniaturen worden getoond om te beslissen of je wel of niet zou kijken.

Een multifunctionele dvd-speler

ALLE ondersteunde bronnen  

Werkt geweldig als een dvd, Blu-ray, 4k Ultra HD-speler voor alle regio's en ondersteunt alle soorten videoformaten, waaronder MP4, MKV, MOV en AVI ... zoals u het noemt.

Media File Manager

Beheer uw mediabestanden automatisch op uw laptop zonder gedoe om een ​​schone en goed georganiseerde mediabibliotheek te creëren waarin u gemakkelijk kunt zoeken.

Meerdere terugbetalingsmodi

Speel uw bestand af met meerdere afspeelmodi, pc-modus, tv-modus, menumodus of hoofdfilmmodus, allemaal gericht op een geweldige audiovisuele ervaring.

Speel dvd op laptop met dvd-speler voor alle regio's

Stap 1. Start de beste dvd-speler voor alle regio's en plaats de dvd-schijf

Stap 2. Kies PC-modus voor het afspelen van de dvd

Stap 3. Bekijk de film en navigeer er vrij doorheen

Gebruikersstem

Het is vrij eenvoudig om deze software te verbinden met mijn nieuw aangeschafte HDR-tv, een heel goede manier om thuis van films te genieten, ik ben er dol op.

Samuel,

Los Anglos

Ik ben al lang op zoek naar een multifunctionele dvd-speler voor alle regio's en heb veel andere software geprobeerd, geen van hen heeft me zo'n gemak en geweldige ervaring gegeven. Ik zou het blijven gebruiken.

Mike,

Berlijn

Veel Gestelde Vragen

1. Is dit een gratis dvd-speler voor Windows 10?

 

Juist, dit is niet alleen een dvd-speler voor tv, het is ook een geweldige dvd-speler die Windows 10-gebruikers kunnen gebruiken. Het werkt heel goed als de beste gratis dvd-speler voor Windows 10 waarmee je allerlei soorten bestanden kunt afspelen, waaronder dvd, Blu-ray, 4k UHD-schijven, ISO, mappen en videobestanden rechtstreeks.

2. Kan deze software werken als Blu-ray Player-software?

 

Ja, het is niet alleen een gratis dvd-speler, het is meer dan dat. Deze dvd-spelersoftware voor laptop kan ook werken als Blu-ray-spelersoftware om allerlei Blu-ray-schijven en -bestanden af ​​te spelen. En het is ook een geweldige 4k Blu-ray-spelersoftware.

3. Kan deze dvd-spelersoftware beveiligde dvd's en regiobeperkte dvd's afspelen?

 

Rechtsaf. Deze beste gratis dvd-speler kan de beperkingen en beveiligingen omzeilen om die beveiligde en regio-beperkte dvd's rechtstreeks af te spelen. Dat zou een geweldige functie zijn, aangezien de meeste commerciële dvd's een soort beveiliging hebben die alleen op bepaalde spelers kan worden afgespeeld. Lees meer overBest CRPM DVD Player.

4. Kan ik een afspeellijst maken om te bekijken met deze dvd-spelersoftware?

 

Deze dvd-spelersoftware ondersteunt het maken van afspeellijsten om te bekijken, en er is een functie voor afspeellijsten die erg handig is als je een binge-watcher bent voor een tv-serie of net een muziekartiest hebt gevolgd om de hele collectie te beluisteren.

5. Is deze beste dvd-speler voor alle regio's gratis om alle functies te gebruiken?

 

Deze beste dvd-speler biedt een gratis proefperiode van 30 dagen waarin u alle functies volledig gratis kunt gebruiken. Na die periode zou deze dvd-spelersoftware automatisch veranderen in een gratis versiesoftware waarmee u ook bepaalde inhoud kunt afspelen. Maar voor functies zoals het afspelen van Blu-rays, 4k UHD-schijven, moet u een aankoop doen voor het premiumplan. .

Beste dvd-speler voor alle regio's

Download de gratis proefversie om dvd te kijken op uw laptop.

 

systeem vereisten

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 of MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

Een Blu-ray Drive

Core 2 Quad of hoger

Internetverbinding vereist voor sommige functies

Gratis download Gratis download

Wijzig een taal

EngelsEngels

© 2021 dvdblurayplayer.com Alle rechten voorbehouden.

原文