Különféle módok a DVD élvezetéhez laptop vagy TV-n

Ezzel a legjobb ingyenes, régiónkénti DVD-lejátszóval nemcsak DVD-t tud lejátszani laptopján, hanem a tévében is élvezheti, mivel ez a DVD-lejátszószoftver 2 választási módot kínál: PC-mód és TV-mód.

Mindenféle DVD-t lejátszhat, a régiótól függetlenül, legjobban 1. régió DVD-ként vagy 2. régió DVD-lejátszóként. Csak egy darab sütemény, ha bárhol tartózkodik a DVD-n a laptopján, és szobáját hangulatos házimozzá változtatja.

Többszörös lejátszási támogatás a különböző forrásokhoz

Ez a legjobb, minden régióban működő DVD-lejátszó sokoldalú forrásfájlokat támogat, beleértve DVD-lemezeket, ISO- vagy mappafájlokat, Blu-ray lemezeket és 4k méretű médiafájlokat.

 

Az All Region DVD Player sajátosságainak ellenőrzéséhez olvassa el a következő listát:

DVD lemezek

Ez a legjobb minden régió DVD-lejátszó bármilyen DVD lemezt képes lejátszani, beleértve a védett és a régiókra korlátozott lemezeket is.

ISO lejátszás

Ez a legjobb DVD-lejátszó-szoftver közvetlenül képes lejátszani az ISO-fájlokat, és mentheti a DVD-lemezt az optikai meghajtóról a helyi, mint ISO-fájlba, a film biztonsági másolatának készítéséhez a laptopján.

DVD-mappa

Importálhat DVD-mappát a Legjobb összes régió DVD-lejátszójába, és a fájlt egyszerűen csak a laptopján játszhatja le.

Video lejátszás

Támogat mindenféle videoformátumot, ideértve, de nem kizárólag a mainstream formátumokat, például MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS stb.

3D lejátszás

A 3D videó vagy lemez szintén a legjobb ingyenes DVD-lejátszó szoftver kapacitása alá tartozik, mivel ez a 3D-s médialejátszó támogatja, így a 3D TV-t otthon sem pazarolja el!

H.265 támogatás

A H.265 videó lejátszása egyszerű, tiszta és élesebb képminőséggel, a kellemes filmélmény érdekében.

4K Player

Ez az ingyenes DVD-lejátszó akár 4k-os lejátszóként is képes lejátszani a 4K-tartalmat, akár 4k-es Blu-ray lejátszóként, akár 4k-es DVD-lejátszóként, így kristálytiszta képet biztosítva a szemnek és a fülnek.

Blu-ray lejátszás

A Blu-ray lemez, az ISO és a mappa fájlok szintén támogatottak! A sokoldalú forrás-támogatással ellátott sokoldalú DVD-lejátszó támogatásával bármilyen tartalmat lejátszhat, ahogy tetszik.

Kezelje a helyi médiafájlokat a Poster Wall segítségével

Ha sok film- vagy zenefájlt mentött a laptopjára, ez a legjobb ingyenes DVD-lejátszó a film- vagy zenefájlokat plakátfalakkal vagy zenei borítóképekkel kezelheti, így címek alapján is kereshet, ha lejátszani szeretné őket. , nagyszerű lehetőség film és zene szerelmeseinek. Ezenkívül automatikusan letölti a film posztereit vagy a zene metaadatait, mihelyt csatlakozik az internethez, hogy megőrizze ezt a kulcsfontosságú információt értékes gyűjteményében.
Read more

Menü navigáció a filmben Szabadon

Ezzel az ingyenes All Region DVD lejátszóval bármilyen filmet lejátszhat a menüben való navigációval, így szabadon módosíthatja azt a részt, amelyet átugorni szeretne, és ugorhat a következőre, emellett könnyedén választhat feliratokat vagy audiocsatornákat, ahogy tetszik a menü navigációs funkcióval. Jobban irányíthatja saját filmvilágát!

4k UHD lejátszó előnézeti funkcióval

Még 4k UHD lemezeket is lejátszhat ezzel a legjobb ingyenes DVD-lejátszóval laptophoz, vagy csatlakozhat a 4k tévékészülékéhez, hogy belemerüljön a 4k film világába, és a nappali szobáját házimozivá alakítsa! Így nagyon jól működik, mint aDolby Vision Blu-ray Player. Ezen felül akár a filmet is megnézheti az újonnan kiadott előnézeti funkcióval, ott lesznek miniatűrök is, amelyek eldönthetik, hogy néz-e vagy sem.

Többfunkciós DVD-lejátszó

MINDEN forrás támogatva  

Nagyszerűen működik, mint egy régiós DVD, Blu-ray, 4k Ultra HD lejátszó, és támogat mindenféle videoformátumot, beleértve MP4, MKV, MOV és AVI ... amint nevezted.

Médiafájlkezelő

A médiafájlokat automatikusan, gond nélkül kezelheti laptopján, hogy tiszta és jól szervezett médiakönyvtárat hozzon létre az egyszerű kereséshez.

Több visszatérítési mód

A fájlt többféle lejátszási módban, PC módban, TV módban, Menü üzemmódban vagy Fő film módban játssza le, mindezt a nagyszerű audio-vizuális élmény érdekében.

Játsszon DVD-t a laptop minden régió DVD-lejátszójával

1. lépés: Indítsa el a legjobb összes régió DVD-lejátszóját, és helyezze be a DVD-lemezt

2. lépés: Válassza a PC módot a DVD lejátszásához

3. lépés. Indítsa el a film nézését, és szabadon navigáljon

Felhasználói hang

Nagyon könnyű ezt a szoftvert csatlakoztatni az újonnan megvásárolt HDR TV-hez, ez egy nagyon jó módja annak, hogy a filmet csak otthon élvezze, tetszik.

Sámuel,

Los Anglos

Régóta keresek egy multifunkcionális, minden régióba tartozó DVD-lejátszót, és sok más szoftvert kipróbáltam, egyikük sem adott ilyen kényelmet és nagyszerű élményt. Továbbra is használnám.

Mikrofon,

Berlin

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ez egy ingyenes DVD-lejátszó a Windows 10 számára?

 

Igaz, hogy ez nemcsak a TV-hez való DVD-lejátszó, hanem egy nagyszerű DVD-lejátszó, amelyet a Windows 10 felhasználók használhatnak. Nagyon jól működik, mint a legjobb ingyenes DVD-lejátszó a Windows 10 számára, amely bármilyen fájlt képes lejátszani, beleértve a DVD, Blu-ray, 4k UHD lemezeket, ISO, mappákat és videofájlokat is.

2. Működhet-e ez a szoftver Blu-ray lejátszó szoftverként?

 

Igen, ez nem csak egy ingyenes DVD-lejátszó, hanem ennél is több. Ez a laptophoz tartozó DVD-lejátszó-szoftver Blu-ray lejátszó szoftverként is működhet, bármilyen Blu-ray lemez és fájl lejátszása céljából. Ez egy nagyszerű 4k-os Blu-ray lejátszó szoftver.

3. Lehetséges-e ez a DVD-lejátszószoftver védett és régiókorlátozott DVD-k lejátszására?

 

Jobb. Ez a legjobb ingyenes DVD-lejátszó megkerülheti a korlátozásokat és védelmeket a védett és a régió által korlátozott DVD-k közvetlen lejátszására. Ez nagyszerű tulajdonság, mivel a legtöbb kereskedelmi DVD-nek van valamilyen védelme, amelyet csak bizonyos lejátszókon lehet lejátszani. További információBest CRPM DVD Player.

4. Létrehozhatok lejátszási listát a DVD-lejátszóval való nézéshez?

 

Ez a DVD-lejátszószoftver támogatja a lejátszási lista létrehozását a nézéshez, és van egy olyan lejátszási lista funkció, amely nagyon kényelmes, ha egy TV-sorozat túl nagy figyelője vagy csak egy zenei előadó követte, hogy az egész gyűjteményét meghallgassa.

5. Ez a legjobb az összes régió DVD-lejátszója, amely minden funkcióját szabadon használhatja?

 

Ez a legjobb DVD-lejátszó 30 napos ingyenes próbaidőszakot kínál, amelynek során minden funkcióját teljesen ingyenesen használhatja. Ezen időszak után azonban ez a DVD-lejátszószoftver automatikusan ingyenes verziószoftvergé alakul, amelyet bizonyos tartalmakkal is lejátszhat. De olyan funkciókhoz, mint a Blu-ray lejátszás, a 4k UHD lemezek, meg kell vásárolniuk a prémium csomagját. .

A legjobb minden régióban található DVD-lejátszó

Töltse le az ingyenes próbaverziót, hogy elindítsa a DVD-t laptopján.

 

rendszerkövetelmények

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 vagy MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

Blu-ray meghajtó

Core 2 Quad vagy újabb

Bizonyos funkciókhoz internetkapcsolat szükséges

Ingyenes letöltés Ingyenes letöltés

Váltás egy nyelvre

angolangol

© 2021 dvdblurayplayer.com Minden jog fenntartva.

原文