Forskellige tilstande, som du kan nyde DVD på bærbar eller tv

Med denne bedste gratis DVD-afspiller i alle regioner kan du ikke kun afspille en DVD på bærbar computer, men også nyde den på dit tv, da denne DVD-afspillersoftware tilbyder 2 tilstande at vælge: PC-tilstand og TV-tilstand.

Du kan afspille alle slags DVD uanset deres regioner og fungerer bedst som en region 1 DVD eller region 2 DVD-afspiller. At nyde DVD på din bærbare computer, uanset hvor du er, og gøre dit værelse til en hyggelig hjemmebiograf er kun et stykke kage.

Flere afspilningssupport til forskellige kilder

Denne Best All Region DVD-afspiller understøtter alsidige kildefiler, inklusive DVD-diske, ISO- eller mappefiler, Blu-ray-diske samt 4k-mediefiler.

 

Kontroller følgende liste for specifikke funktioner i All Region DVD-afspiller:

DVD-diske

Denne Best All Region DVD-afspiller kan afspille alle slags DVD-diske, inklusive de beskyttede og regionbegrænsede.

ISO-afspilning

Denne bedste DVD-afspiller-software kan afspille ISO-filer direkte og gemme DVD-diske fra det optiske drev til lokalt som ISO-fil til filmbackup på din bærbare computer.

DVD-mappe

Du kan importere DVD-mappe til The Best All Region DVD-afspiller og afspille filen let bare på din bærbare computer.

Videoafspilning

Det understøtter også alle slags videoformater, herunder men ikke begrænset til de almindelige formater som MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS osv.

3D-afspilning

3D-video eller -disk er også inden for kapacitetsområdet for denne bedste gratis DVD-afspiller-software, med denne 3D-medieafspiller som understøttelse, spilder du ikke dit 3D-tv derhjemme!

H.265 Support

Afspil H.265-video nemt med klarere og skarpere billedkvalitet leveret til din behagelige filmoplevelse.

4K-afspiller

Denne gratis DVD-afspiller kan endda arbejde som en 4k-afspiller til at afspille 4K-indhold, enten som en 4k Blu-ray-afspiller eller 4k DVD-afspiller for at levere krystalklart billede til en fest for øjne og ører.

Blu-ray-afspilning

Blu-ray-diske, ISO og mappefiler understøttes også! Sikkerhedskopieret af en alt-i-en DVD-afspiller med alsidig kildesupport, kan du afspille alle slags indhold, som du vil.

Administrer lokale mediefiler efter plakatvæggen

Hvis du har gemt en masse film- eller musikfiler på din bærbare computer, kunne denne bedste gratis DVD-afspiller administrere dine lokale film- eller musikfiler ved plakatvægge eller musikomslag, så du kan søge efter titler, hvis du gerne vil spille dem , en fantastisk funktion at have som film- og musikentusiast. Desuden vil det downloade filmplakater eller metadata af musik automatisk online, når de er tilsluttet til internettet for at bevare disse nøgleinformationer i din dyrebare samling.
Read more

Menunavigation på filmen frit

Med denne gratis All Region DVD-afspiller kan du afspille alle slags film med menunavigation, så du er fri til at justere den del, du gerne vil springe over og springe til næste. Desuden kan du nemt vælge undertekster eller lydkanaler, som du vil med menu navigationsfunktionen. Du har bedre kontrol over din egen filmverden!

4k UHD-afspiller med preview-funktion

Du kan endda spille 4k UHD-diske med denne bedste gratis DVD-afspiller til bærbar computer, eller oprette forbindelse til dit 4k TV for at fordybe dig i 4k filmverdenen og gøre din stue til et hjemmebiograf! Således fungerer det meget godt som enDolby Vision Blu-ray Player. Desuden kan du endda forhåndsvise filmen med den nyligt frigivne preview-funktion, der ville være miniaturebilleder, der blev præsenteret for dig til at beslutte at se eller ej.

En multifunktionel DVD-afspiller

ALLE kilder, der understøttes  

Arbejd godt som en all-region DVD, Blu-ray, 4k Ultra HD-afspiller, og den understøtter alle slags videoformater inklusive MP4, MKV, MOV og AVI ... som du kalder det.

Media File Manager

Administrer dine mediefiler automatisk på bærbar computer uden besvær for at oprette et rent og velorganiseret mediebibliotek, hvor du nemt kan søge.

Flere tilbagebetalingstilstande

Afspil din fil med flere afspilningstilstande, pc-tilstand, tv-tilstand, menutilstand eller hovedfilmtilstand, alt sammen orienteret til en fantastisk audiovisuel oplevelse.

Afspil DVD på bærbar computer med All Region DVD-afspiller

Trin 1. Start den bedste All Region DVD-afspiller, og indsæt DVD-disken

Trin 2. Vælg pc-tilstand til afspilning af dvd'en

Trin 3. Begynd at se filmen, og naviger den frit

Brugerstemme

Det er temmelig let at forbinde denne software med mit nyligt købte HDR-tv, en virkelig god måde at nyde film lige derhjemme, elsker det.

Samuel,

Los Anglos

Jeg har været på udkig efter en multifunktionel DVD-afspiller i hele regionen i lang tid og prøvet mange andre software, ingen af ​​dem har givet mig sådan bekvemmelighed og stor oplevelse. Jeg ville fortsætte med at bruge det.

Mike,

Berlin

Ofte stillede spørgsmål

1. Er dette en gratis DVD-afspiller til Windows 10?

 

Rigtigt, dette er ikke kun en DVD-afspiller til TV, det er også en fantastisk DVD-afspiller, som Windows 10-brugere kan bruge. Det fungerer meget godt som den bedste gratis DVD-afspiller til Windows 10, som du kan afspille alle slags filer inklusive DVD, Blu-ray, 4k UHD-diske, ISO, mappe samt videofiler direkte.

2. Kan denne software fungere som en Blu-ray-afspiller-software?

 

Ja, det er ikke kun en gratis DVD-afspiller, det er mere end det. Denne dvd-afspiller software til bærbar computer kan også fungere som en Blu-ray afspiller software til at afspille alle slags Blu-ray diske og filer. Og det er også en stor 4k Blu-ray-afspiller-software.

3. Kan denne dvd-afspiller-software afspille beskyttede og regionbegrænsede dvd'er?

 

Højre. Denne bedste gratis DVD-afspiller kunne omgå restriktionerne og beskyttelsen for at afspille de beskyttede og regionbegrænsede DVD'er direkte. Det ville være en god funktion, da de fleste af de kommercielle DVD'er har en slags beskyttelse, der kun kunne spilles på visse afspillere. Læs mere omBest CRPM DVD Player.

4. Kan jeg oprette en afspilningsliste til visning med denne DVD-afspiller-software?

 

Denne dvd-afspiller-software understøtter oprettelse af afspilningslister til visning, og der er en afspilningsliste-funktion meget praktisk, hvis du er en binge watcher for en tv-serie eller bare fulgte en musiker, der lytter til hele dens samling.

5. Er det denne bedste DVD-afspiller, der er alle regioner, der er fri til at bruge alle funktioner?

 

Denne Bedste DVD-afspiller tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, hvor du kan bruge alle dens funktioner helt gratis. Efter denne periode vil denne DVD-afspillersoftware dog automatisk blive til en gratis version af software, som du også kan afspille bestemt indhold med. Men for funktioner som at spille Blu-rays, 4k UHD-diske, skal du foretage et køb for dens premium-plan. .

Bedste DVD-afspiller til alle regioner

Download den gratis prøveversion for at begynde at se DVD på din bærbare computer.

 

Systemkrav

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 eller MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

Et Blu-ray-drev

Core 2 Quad eller derover

Internetforbindelse kræves for nogle funktioner

Gratis download Gratis download

Skift et sprog

engelskengelsk

© 2021 dvdblurayplayer.com Alle rettigheder forbeholdes.

原文