Различни режими за наслада на DVD на лаптоп или телевизор

С този най-добър безплатен за целия регион DVD плейър, можете не само да възпроизвеждате DVD на лаптоп, но и да му се наслаждавате на вашия телевизор, тъй като този софтуер за DVD плейър предлага 2 режима за избор: PC Mode и TV Mode.

Можете да възпроизвеждате всички видове DVD, независимо от техните региони, като най-добре работите като регион 1 DVD или регион 2 DVD плейър. Наслаждането на DVD на вашия лаптоп, където и да сте, и превръщането на стаята ви в уютно домашно кино са само парче торта.

Поддръжка за множество възпроизвеждане за различни източници

Този най-добър All Region DVD плейър поддържа универсални изходни файлове, включително DVD дискове, ISO или папни файлове, Blu-ray дискове, както и 4k медийни файлове.

 

За специфични характеристики на All Region DVD Player проверете следния списък:

DVD дискове

Този най-добър All Region DVD плейър може да възпроизвежда всички видове DVD дискове, включително защитените и регионите с ограничен достъп.

Възпроизвеждане по ISO

Този най-добър софтуер за DVD плейър може да възпроизвежда директно ISO файлове и лесно да записва DVD диск от оптичното устройство до локален като ISO файл за архивиране на филми на вашия лаптоп.

DVD папка

Можете да импортирате DVD папка в най-добрия за всички региони DVD плейър и да възпроизвеждате файла лесно само на вашия лаптоп.

Възпроизвеждане на видео

Той също така поддържа всички видове видео формати, включително, но не само, основните, като MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS и т.н.

3D възпроизвеждане

3D видео или диск също са в обхвата на капацитета на този най-добър безплатен софтуер за DVD плейър, като този 3D медиен плейър като поддръжка няма да загубите вашия 3D телевизор у дома!

H.265 Поддръжка

Възпроизвеждайте H.265 видео лесно с по-ясно и по-ясно качество на изображението, доставено за вашето приятно филмово изживяване.

4K плейър

Този безплатен DVD плейър може дори да работи като 4k плейър за възпроизвеждане на 4K съдържание, или като 4k Blu-ray плейър или 4k DVD плейър, за да достави кристално чисто изображение за празник на очите и ушите.

Възпроизвеждане на Blu-ray

Поддържат се и Blu-ray диск, ISO и папни файлове! Подкрепена от многофункционалния DVD плейър с многофункционална поддръжка на източници, можете да възпроизвеждате всички видове съдържание, колкото искате.

Управление на локални медийни файлове от стената на плаката

Ако сте запазили много филмови или музикални файлове на вашия лаптоп, този най-добър безплатен DVD плейър може да управлява вашите местни филмови или музикални файлове чрез стени на плакати или изображения на музикални корици, като по този начин можете да търсите по заглавия, ако искате да ги възпроизвеждате , чудесна функция за филмов и музикален ентусиаст. Освен това, той ще изтегли филмовите плакати или метаданни на музика автоматично онлайн, веднъж свързани с Интернет, за да запази тази ключова информация във вашата ценна колекция.
Read more

Навигация по менюто на филма безплатно

С този безплатен DVD плейър за всички региони можете да възпроизвеждате всички видове филми с навигация по менюто, като по този начин можете да коригирате частта, която искате да прескочите и да преминете към следващата, освен това можете лесно да изберете субтитри или аудио канали, както искате с функцията за навигация в менюто. Вие имате по-добър контрол върху собствения си филмов свят!

4k UHD плейър с функция за преглед

Можете дори да възпроизвеждате 4k UHD дискове с този най-добър безплатен DVD плейър за лаптоп или да се свържете с вашия 4k телевизор, за да се потопите в света на 4k филма и да превърнете хола си в домашно кино! По този начин тя работи много добре катоDolby Vision Blu-ray Player, Освен това, можете дори да прегледате филма с току-що пуснатата функция за предварителен преглед, ще ви бъдат представени миниатюри за решаване на гледане или не.

Многофункционален DVD плейър

ВСИЧКИ Поддържани източници  

Работи чудесно като DVD за всички региони, Blu-ray, 4k Ultra HD плейър и поддържа всички видове видео формати, включително MP4, MKV, MOV и AVI ... както го наречете.

Мениджър на файлове за медии

Управлявайте своите медийни файлове на лаптоп автоматично, без да създавате караница, за да създадете чиста и добре организирана медийна библиотека, за да можете лесно да търсите.

Множество режими на изплащане

Възпроизвеждайте файла си с множество режими на възпроизвеждане, PC режим, телевизионен режим, режим на менюто или основен филмов режим, всички ориентирани за страхотно аудио-визуално изживяване.

Възпроизвеждане на DVD на лаптоп с всички регионални DVD плейъри

Стъпка 1. Стартирайте най-добрия All Region DVD плейър и поставете DVD диска

Стъпка 2. Изберете PC Mode за възпроизвеждане на DVD

Стъпка 3. Започнете да гледате филма и да го навигирате свободно

Потребителски глас

Доста лесно е да свържете този софтуер с наскоро закупения от мен HDR телевизор, наистина добър начин да се насладите на филм само у дома, обичайте го.

Самуел,

Лос Англос

Отдавна търся многофункционален DVD плейър за всички региони и изпробвах много друг софтуер, никой от тях не ми е дал такова удобство и голям опит. Бих продължил да го използвам.

Майк,

Берлин

често задавани въпроси

1. Безплатен ли е DVD плейър за Windows 10?

 

Точно така, това не е само DVD плейър за телевизия, но е и страхотен DVD плейър, който Windows 10 могат да използват. Той работи много добре като най-добрият безплатен DVD плейър за Windows 10, че можете да възпроизвеждате всички видове файлове, включително DVD, Blu-ray, 4k UHD дискове, ISO, папка, както и видео файлове директно.

2. Може ли този софтуер да работи като софтуер за Blu-ray Player?

 

Да, това е не само безплатен DVD плейър, но и повече от това. Този софтуер за DVD плейър за лаптоп може да работи и като софтуер за Blu-ray плейър за възпроизвеждане на всички видове Blu-ray дискове и файлове. И освен това е страхотен 4k Blu-ray софтуер за плейър.

3. Може ли този софтуер за DVD плейър да възпроизвежда защитени и регионално ограничени DVD дискове?

 

Точно така. Този най-добър безплатен DVD плейър може да заобиколи ограниченията и защитите за възпроизвеждане на защитените и ограничени за DVD дискове директно. Това би било чудесна функция, тъй като повечето комерсиални DVD имат някаква защита, която може да се възпроизвежда само на определени плейъри. Прочетете повече заBest CRPM DVD Player,

4. Мога ли да създам плейлист за гледане с този софтуер за DVD плейър?

 

Този софтуер за DVD плейър поддържа създаването на плейлист за гледане и има функция за плейлист, която е много удобна, ако сте наблюдател за гуляй за телевизионен сериал или просто следвате музикален изпълнител, за да слушате цялата си колекция.

5. Безплатен ли е този DVD плейър за всички региони да използва всички свои функции?

 

Този най-добър DVD плейър предлага 30-дневен безплатен пробен период, през който можете да използвате всички негови функции за напълно безплатно. След този период обаче този софтуер за DVD плейър автоматично ще се превърне в софтуер за безплатна версия, с който можете също да възпроизвеждате определено съдържание. Но за функции като възпроизвеждане на Blu-ray, 4k UHD дискове, трябва да направите покупка за премиум плана му. ,

Най-добрият DVD плейър за всички региони

Изтеглете безплатната пробна версия, за да започнете да гледате DVD на вашия лаптоп.

 

Системни изисквания

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 или MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

Blu-ray устройство

Core 2 Quad или по-високи

Интернет връзка, необходима за някои функции

Безплатно сваляне Безплатно сваляне

Превключване на език

АнглийскиАнглийски

© 2021 dvdblurayplayer.com Всички права запазени.

原文